Sepultura: Massive Attack’ın büyük hayranlarıyız

Sepultura Türkiye'de: Massive Attack’ın cover'larını yapmaktan keyif alıyoruz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zeytinli Rock Festivali kapsamında Türkiye'ye gelen Brezilyalı heavy metal grubu Sepultura üyeleri, verdikleri bir söyleşide "Massive Attack’ın büyük hayranlarıyız" açıklamasını yaptı.

Sepultura üyeleri Derrick Green ve Andreas Kisser, Birgün'den Burak Abatay'ın sorularını yanıtladı. Zeytinli Rock Festivali'nde verecekleri konser için heyecanlı olduklarını dile getiren Green ve Kisser, "Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Heavy müzik tutkusuna sahip çok fazla insan var. Türkiye özelinde de bu durum böyle. Harika bir durumdan bahsediyoruz" dedi. Türkiye ile başka ülkelerdeki metal müzik dinleyicilerini karşılaştırmaları istenince grup üyeleri, "Ayrıca bir şey söylemek güç. Metal müzik sevgisinin tüm dünyada aynı olduğunu düşünüyoruz. Metal müzik uzun yıllardır hayattaysa bu sebepten dolayıdır. Ve daha da güzeli gün geçtikçe büyümeye de devam ediyor" cevabını verdi.

Son olarak Massive Attack'in Angel şarkısını cover'layan grup üyeleri, şöyle konuştu, "Biz Massive Attack’ın büyük hayranlarıyız. Tıpkı az evvel dediğimiz gibi yapacağımızı düşündüğünüz cover’ları yapmaktan büyük bir keyif alıyoruz. Bu her zaman eğlenceli bir meydan okuma."