Harbiye Açıkhava'da konser zamanı

Harbiye Açıkhava yaz konserleri başlıyor. Etkinlikler 2-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ağustos ayında İstanbul 'Harbiye Açıkhava Konserleri'nde düzenlenecek konser serisi başlıyor. 12 gece boyunca sürecek konserlerin açılışını Kenan Doğulu yapacak.

Kenan Doğulu'nun ardından sahne, 'müziği ruha işleyen adam' olarak tanınan Mark Eliyahu’nun olacak. 4 Ağustos Cumartesi gecesi ise müzikseverler, Türk Rock Müziğinin tanınmış gruplarından Athena ile buluşacak. Ertesi gün, Athena’yı İran’lı sanatçı Mohser Namjoo takip ediyor.

İKİNCİ HAFTA TİYATROYLA DEVAM EDİYOR

Ağustos ayının ikinci haftası ise tiyatro ile başlıyor. 6 Ağustos'ta, Sarp Apak, Öner Erkan, Defne Koldaş, Pelin Ermiş, Haki Biçici, Baran Güler, Kubilay, Çamlıdağ, Gökçen Gökçebağ’ın rol aldığı, 'Yoldan Çıkan Oyun', ilk kez Açıkhava Sahnesi’ne çıkacak. 7 Ağustos Salı gecesi ise Broadway’in en uzun soluklu 15 eserinden biri: Damdaki Kemancı, Mehmet Ergen’in yönetiminde Zorlu PSM Prodüksiyonu ile Açıkhava’da olacak.

8 Ağustos'tan 12 Ağustos'a kadar sırasıyla; Edis, MFÖ, Teoman, Şebnem Ferah ve Yalın sahnede müzikseverlerle olacak.  Konserlerin finalini ise 15 Ağustos gecesi Ferhat Göçer yapacak.