Drake, Beatles’ın rekorunu kırdı!

Kanadalı rap şarkıcısı Drake, yeni albümü Scorpion ile 'Billboard Hot 100' listesinde tarih yazdı.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rap şarkıcısı Drake, yeni albümü Scorpion ile 'Billboard Hot 100' listesinde İngiliz grup The Beatles'ın '54 yıllık rekorunu' elinden aldı.

Şarkıcının yeni albümünden yedi şarkı birden listenin ilk 10’unda yer alırken, ‘Nice for What’ şarkısı, listenin bir numarasında yer aldı. Bu, şarkının dördüncü kez birinci oluşu. Drake böylece, top 10’da aynı anda en çok şarkısı yer alan efsanevi İngiliz grubu The Beatles’ın 54 yıllık rekorunu kırdı.

İlk 10’da yer alan diğer şarkıları ise; Nonstop, Gods Plan, In My Feelings, I’m Upset, Emotionless ve Don’t Matter To Me.

'Scorpion' daha önce de yayınlandığı ilk haftada birden fazla platformda en çok dinlenen ilk albüm olarak rekor kırmıştı. Albümün çıktığı ilk gün Spotify ve Apple Music’te en çok dinlenen şarkıcı Drake olmuştu. Apple Music, Drake’in rekorunu Instagram’dan duyurarak, albümün ilk 24 saatte 170 milyon defa dinlendiğini, 92 ülkede bir numaraya yükseldiğini açıklamıştı. Spotify da albümün ilk 24 saatte rekor kırdığını ve 130 milyon kez dinlendiğini duyurmuştu. (Kaynak: NTV)