Aktör seyirciye kızdı: En cahil izleyicilersiniz!

Tiyatro oyunu sırasında Dünya Kupası maçı izleyen iki seyirciye aktörden tepki: Siz karşısında performans vermek zorunda olduğum en cahil izleyicilersiniz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dünya Kupası her yerde an ve an takip ediliyor. İngiltere'de 2 seyirci, tiyatro oyunu sırasında maç izledi, aktör tepki gösterdi.

Nottingham Theatre Royal’da Titanik oyunu sergilendiği sırada iki kadın izleyici mobil telefondan İngiltere-Kolombiya karşılaşmasını izlemeye başladı. Oyunun cankurtaran botu sahnesinde aktör 'Niall Sheehy' karanlık salonda parlayan ekranı fark etti. Penaltı atışlarını heyecanla izleyen ve her golde ‘Evet!’ diye sevinen ikili, kendilerini uyaran görevliye zafer işareti yapıp, gülerek ‘Kazandık!’ diye karşılık verince sinirlenen başrol oyuncusu 'Sheehy' oyundan sonra yaptığı paylaşımla söz konusu izleyicilere tepki gösterdi.

Oyuncunun, “Bu akşam ön sırada oturan iki kadın sadece penaltı atışlarını izlemekle yetinmedi, her golde de ‘Evet’ diye sevindi. Siz karşısında performans vermek zorunda olduğum en cahil izleyicilersiniz. Gezegendeki en aptal insan olduğunuzu bize anlatmış oldunuz. Gelecekte tiyatro oyunlarından uzak durun.” şeklindeki hakarete varan paylaşımları Twitter’da ilgi çekti. (Kaynak: Sözcü)