'Benim Kızım Okuyacak' öykü ve resimleri bekliyor

Halkevleri Vakfı, "Benim Kızım Okuyacak" projesi kapsamında öykü ve resim şenliği organize etti. Vakıf şenlik kapsamında 11-14 yaş arasındaki kız çocukların öykü ve resimlerini bekliyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Halkevleri Vakfı "hayatın her alanında ayrımcılığa ve eşitsizliğe maruz kalan kadınların, eğitim sürecinde karşılaştığı sorunlara dikkat çekmek ve çocuk yaştan itibaren karşı karşıya kaldığı sorunların çözümüne işaret etmek" amacıyla kurduğu "Benim Kızım Okuyacak" projesi kapsamında şenlik organize etti.

Proje kapsamında "Hayal Benim Düş Benim" sloganıyla, 11-14 yaş arasındaki kız çocuklar için öykü ve resim şenliği organize edildi. Okulların kapandığı tarihte düzenlenmesi planlanan şenlik için çocuklar çalışmalarını 7 Mayıs'a kadar gönderebilecek.

ŞENLİĞE KATILIM ŞARTLARI

11-14 yaş arasındaki kız çocuklar, daha önce başka bir şenlik ya da yarışmaya göndermediği 1 ile 4 sayfa arasındaki öykülerini ya da kâğıt üzerine istediği bir teknikle çalıştığı en fazla 35 cm x 50 cm ebadındaki resimleriyle Hayal Benim Düş Benim Öykü ve Resim Şenliği’ne katılabilecek.

Şenlik için hazırlanan resimler Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Bestekâr Sokak, No: 61B/8, 06540, Çankaya/Ankara adresine posta yoluyla öyküler ise belirtilen adrese ya da "[email protected]" e-posta adresine gönderilebilecek.

Detaylar için şu adresten bilgi alınabilir:

https://www.benimkizimokuyacak.org/2018/03/28/haydi-kizlar-hayal-benim-dus-benim-resim-ve-oyku-senligine/