Peyk'in solisti İrfan Alış birlikte şarkı üretmeye çağırıyor

Bağımsız müzik grubu Peyk'in solisti İrfan Alış, düzenleyeceği atölye bünyesinde Peyk için yaptığı bir şarkıya katılımcılarla birlikte söz yazacak. Yazılacak şarkı için görsel tasarımın da yapılacağı atölye, 18 Şubat'ta başlayacak ve dört hafta sürecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Peyk grubunun solisti İrfan Alış, "Şarkı ve Görsel Üretim Atölyesi" düzenliyor. 18 Şubat'ta başlayacak atölye pazar günleri saat 14.00'te başlayacak ve dört hafta sürecek.

Kadıköy'de bulunan Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde yürütülecek atölyede İrfan Alış katılımcılarla birlikte bir şarkı ve şarkıya ait görsel içerik üretmeyi deneyecek.

Doğaçlama tarzda tartışmaların da yapılacağı atölyede katılımcılar da kendi şarkıları için aynı çalışmaları yapabilecek.

Türkiye'de daha önce gerçekleşmemiş bir süreç yaşayacaklarını söyleyen İrfan Alış, sosyal medya hesabında "Bu atölyenin kendine göre sürprizleri olacağını söylemeliyim. Mesela Peyk için yeni yaptığım şarkının birine söz yazmayı denemek gibi ( birlikte oturup yazacağız yani). Ayrıca sözü yazılmamış şarkıları olan ve eleştiriden korkmayan herkes getirebilir atölyeye. Bağımsız şarkılar yazan veya bu işlere bulaşmak isteyen herkes gelebilir," ifadelerini kullandı.

https://www.facebook.com/irfan.alis.96/videos/10213743444994113/

Atölye hakkında bilgi için: http://nhkm.org.tr/muzik-atolyeleri/

Peyk'le çorbacıda buluştuk!Peyk'le çorbacıda buluştuk!