Teoman: Türkiye'ye dair umutsuzum

Şarkıcı Teoman: Türkiye de benim korktuğun bir yere doğru gidiyor. Ülkem için üzülüyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock şarkıcısı Teoman, 'Dünya da, Türkiye de benim korktuğun bir yere doğru gidiyor. Ülkem için üzülüyorum' dedi. Şarkıcı Teoman anılarını yazdığı bir kitabın Mart'ta yayınlanacağını açıkladı.

Posta Gazetesi'nden Işıl Cinmen'e konuşan Teoman, apolitik olduğu konusunda eleştirilere, "İçimde, aklıma gelen şeyleri bir yerlere yaymak gibi bir ateş yok artık çünkü. Yorgunum. Dünya da, Türkiye de benim çok korktuğum bir yere doğru gidiyor. Türkiye’nin geleceğine dair umutsuzum. Üzülüyorum ülkem için. Ama çıkış yolu ne desen, onu da bilmiyorum" dedi.

'KOPKOYU ŞEYLER GÖRÜYORUM'

İnsanın karanlık taraflarını bastırmaya, oraları pek göstermemeye çalıştığıını dile getiren Teoman,  "Facebook’ta, Instagram’da herkes mutluluktan ölüyor neredeyse ama bu, yalan işte. Birebir ilişkide anlıyoruz nasıl birileri olduklarını… Ben kendi hesabıma, derin sohbetlere girdiğimde, herkes yelkenleri suya indirip kendi gerçeğini gösterdiğinde kopkoyu şeyler görüyorum, genelde de derin bir mutsuzluk" dedi.

'GELECEKTEN ÖDÜM KOPUYOR'

Dünyanın halinin pek de iç açıcı olmadığını dile getiren Teoman, "Kendi karanlığımın içine baktığımda, huzursuzluk, amaçsızlık, dünyanın gidişatına karşı korku, can sıkıntısı, yalnızlık var. Gelecekten ödüm patlıyor. Dünyanın hali pek iç açıcı değil" diye konuştu.