Altın Kelebek Ödül töreninde neler yaşandı?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri 44'üncü kez sahiplerini buldu. Cem Yılmaz'ın, Tarkan'a ödülünü verirken yaptığı espri salonu güldürürken, Eşref Kolçak'ın, oğlu Harun Kolçak'ın adına aldığı ödül sonrası yaptığı konuşma duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliğiyle düzenlenen 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yaz hayatını kaybeden sanatçı Harun Kolçak'ın 'Çeyrek Asır' adlı albümü "En İyi Proje" seçildi. En İyi Pop Müzik -Erkek Ödülü sanatçı Tarkan'a layık görüldü. Ödülü, komedyen Cem Yılmaz verdi.

Oğlu Harun Kolçak'ın ödülünü almak için sahneye çıkan Eşref Kolçak 71 yılını sinemaya verdiğini söyledi. Kolçak " Ben köy çocuğuyum, köydeyken çok kelebek yakaladım. Bu Kelebek'i oğlum Harun için alıyorum. Oğlumu anacığının koynuna verdim. Bunu ödülü de onun koynuna vereceğim" dedi.

CEM YILMAZ'DAN TARKAN'A...

En İyi Pop Müzik -Erkek Ödülü sanatçı Tarkan'a layık görüldü. Tarkan'a ödülünü vermek için sahneye gelen Cem Yılmaz " Tarkan'ın ne kadar star olduğunu siz düşünün! Ayak işlerini ben yapıyorum...Önceden Yalın ile çalışıyordum, rakamlar tatmin etmeyince Tarkan'a geçtim" dedi.

'ŞİMDİKİ MAAŞININ 10 KATINI İSTE!'

En İyi Yarışma Ödülü, Survivor'a verildi. Ödülü almak için sahneye çıkan Acun Ilıcalı, karşısında eski müdürü Şansal Büyüka'yı görünce duygusal anlar yaşadı.

Şansal Büyüka'nın hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Acun Ilıcalı, "12. Altın Kelebek'im. Ekibimle gurur duyuyorum. Ben bir muhabirken Şansal Abi beni kaçırttı. Uçaktan indik, 'Şansal Abi seni transfer etmek istiyor' dediler. Amokachi yanımdaydı. 'Kim arıyor' diye sorunca ben 'Beni başka kanala transfer etmek istiyorlar' dedim. '10 milyonluk futbolcuyum, kimse beni gece yarısı transfer etmedi. Şimdiki maaşının 10 katını iste' dedi."