Birsen Tezer DasDas sahnede!

DasDas, ekim ayının son haftalarında yoğun bir programla karşımızda. İlk konser Birsen Tezer'in.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekim ayının ikinci yarısında İstanbul’un Ataşehir’deki yeni sanat noktası “DasDas” müzik ve tiyatro severlere dolu dolu bir program sunmaya devam ediyor. Etkinlik programına göre, 20 Ekim cuma akşamı Birsen Tezer, 21 Ekim cumartesi akşamı Meat the Beetles ve 22 Ekim pazar günü çocuk oyunu Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy, izleyici karşısına çıkacak.

BİRSEN TEZER İZLEYİCİLERLE BULUŞUYOR

20 Ekim Cuma akşamı, son dönemin önemli kadın vokallerinden olan Birsen Tezer, DasDas’ta müzk severlerle buluşacak.

BEATLES'IN ÖZGÜN BİR YORUMU: MEAT THE BEATLES

Üniversite yıllarından beri müzikle ilgilenen bir grup arkadaşın ortak Beatles sevgisi ile bir araya gelerek kurdukları “Meat The Beetles” Beatles şarkılarının kendilerine özgü yorumlarından oluşan repertuvarları ile 21 Ekim Cumartesi akşamı DasDas’ta sahne alacak. “Meat the Beetles”, 2009’da kısa süreli bir proje olarak başlayıp gördükleri ilgi ve oluşan hayran kitleleri ile Liverpool’daki Beatles festivalinin kapanış grubu olmalarına giden bir süreç sonucunda İstanbul’da rock’n roll severlerle buluşacak.

“Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy” oyunundan bir kare

ÇOCUKLAR İÇİN MÜZİKLİ TİYATRO

22 Ekim Pazar günü çocuk oyunu “Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy” minik tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Alper Baytekin’in yazdığı, Derya Yıldırım’ın yönettiği ve Bahadır Buyruk ile Bağış Angigün’ün rol aldığı “Şef Fırfır ve Yardımcısı Tüy”ün pasta yapımı macerası, müzikli hareket tiyatrosu anlatımı ile 3 yaş üstü çocukların çok seveceği eğlenceli bir gösteri sunuyor.