Ayvalık'ta sanat günleri!

Ayvalık'ta kültür sanat günleri başlıyor! Etkinlik 21- 27 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Kültür Sanat Günleri 21-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşek.

Bu yılki Kültür Sanat Günleri etkinliklerinde müzikten edebiyata, söyleşiden resim ve fotoğraf sergilerine, tiyatrodan, dans gösterimlerine, atölye çalışmalarından, panellere kadar birçok etkinliği sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Festivalin sunuculuğunu ise, Tarihçi, Kamu Yönetimi Uzmanı ve Hitabet eğitmeni Gökhan Bayram üstlenecek.

Program, 21 Ağustos Pazartesi Günü 16:30’da Ayvalık Muhabbet Sokağı’nda bulunan sanat galerisinde, toplumcu yazar ve şair Sabahattin Ali adına düzenlenen fotoğraf sergisi ile ardından yine aynı mekanda yazarın kızı Prof Dr. Filiz Ali, şair Asuman Susam ve akademisyen, yazar ve küratör, Sevengül Sönmez’in paneliyle başlayacak.

Etkinlikte, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Ressam Muzaffer Akyol, Uygur Tiyatrosu, Mask Atölyesi'yle Eylem Sürer, yazar Doğan Hızlan, yazar Ali Canip Olgunlu, ses sanatçıları Aysun – Ali Kocatepe, fotoğraf sanatçısı Önder Aksoy, müzisyen Doğan Canku’nun yanı sıra Ayvalık Müzik Derneği ve Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Derneği ve müziyen Haluk Levent yer alacak.