Bodrum'da rock günleri

Bodrum Rock Festivali 20-23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Festivale 70 sanatçı katılacak!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi'nde Bodrum Belediyesi ve 3.14 Yapım Organizasyon tarafından düzenlenecek Bodrum Rock Festivali için Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenlendi.

#BodrumaROCKgelipduru sloganıyla sosyal medyada oldukça ses getiren festivalin basın toplantısına 3.14 Yapım Organizasyon ortaklarından Derya Heper, Serdar Heper, Makbule Zaralı, festivalin müzik ve sahne direktörü Gür Akad, festival koordinatörü Serdar Meriç, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ve festivalde sahne alacak olan Emre Önbayraktar ile Tibet Ağırtan katıldı.

Müzik ve sahne sanatları direktörüı Gür Akad, sadece rock gruplarına özgü bir festival sahnesi hazırlandığını belirterek, "Festivalde Anadolu rock, metal ve hard rock gruplarını ağırlayacağız. Sadece rock festivali olması en önemli özelliğidir. Mahalli gruplar da yer alacak ve 4 gün boyunca rock sevenlere müzik ziyafeti sunulacak" dedi.

24 SAAT KESİNTİSİZ MÜZİK

Festival koordinatörü Serdar Meriç, festivalin 20-23 Temmuz tarihlerinde 70'i aşkın grubu Bodrum'da ağırlayacağını belirterek, "4 gün boyunca çadır kampı havasında gerçekleşecek bir festival olacak. 24 saat açık alandaki, 2 sahnede durmaksızın müzik olacak. Ana sahne 30, alternatif sahnede ise 40 sanatçı sahne alacak. Festival alanımız deniz kenarında değil ama, 3 plaja 7 kilometre uzaklıktayız.

Festivalde Duman, Haluk Levent, Barlas Erinç, Ogün Şanlısoy, Kıraç, Gür Akad Band, Emre Önbayraktar, Tibet Ağırtan Band, Yoğun Bakım, Acil Servis, Whisky, Kramp, Ece Dorsay, November, Pusula, Gizem Saatçi, Lotus, Red End, Femme Fatale, Pick Pocket, Mert Pamukçu Band, Kesmeşeker, Absence, Black Tooth, Radikal Noice, Pitch Black Process ve Devil gibi onlarca grup ve sanatçıyı misafir edeceğiz" diye konuştu.

Festival hazırlıklarının devam ettiğini belirten Derya Heper ise tüm rock severleri bu festivale davet etti.