Münir Nurettin Selçuk'un oğlu: Babam uzaylıydı!

Münir Nurettin Selçuk'un oğlu Selim Selçuk babasını anlattı. Selçuk, " Babam için yeryüzüne inen bir uzaylı diyorum çünkü yaptığı müziğe yaklaşmak mümkün değil. Senede 10 tane anma konseriyle bu iş olmaz. Onun tanınması için yeterli değil. Ben babamı sunmak istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Sanatçı Münir Nurettin Selçuk’un parçaları, oğlu Selim Selçuk’un kurduğu orkestranın vereceği 'Babamın Şarkıları' konserinde icra edilecek.

Karar gazetesinden Erkut Tezerdi'ye konuşan Selim Selçuk, "Babam için yeryüzüne inen bir uzaylı diyorum çünkü yaptığı müziğe yaklaşmak mümkün değil. Senede 10 tane anma konseri onun tanınması için yeterli değil" dedi.

Selçuk, konuşmasını, "İstiyorum ki 20-30 sene sonra herkes hala babamı ve eserlerini biliyor olsun. Gençler onu daha iyi tanımalı. Babamın gazelleri muhteşemdir. Caz müziğin ötesinde. Türk müziğinin makamları arasında bir doğaçlama sunar. Babam için yeryüzüne inen bir uzaylı diyorum çünkü yaptığı müziğe yaklaşmak mümkün değil. Senede 10 tane anma konseriyle bu iş olmaz. Onun tanınması için yeterli değil. Ben babamı sunmak istiyorum" sözleriyle bitirdi.

'BABAMIN ŞARKILARI 9 HAZİRAN'DA!'

9 Haziran’da Zorlu PSM’de yapılacak olan ‘Babamın Şarkıları’ adlı konserdeki çalınacak parçalar aslına uygun icra edilecek.