Sezen Aksu Rubato için yazdı!

Rubato, ikinci albümünden "Yoldan Çıktım" şarkısına klip çekti. Klip, Aksu imzası taşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son albümü “İKİ” ile dikkat çeken Rubato'nun yeni klibi bugün izleyiciyle buluşuyor. Sözleri Sezen Aksu, bestesi Fatih Ahıskalı, düzenlemesi Rubato imzası taşıyor.

SENARYO SEZEN AKSU'YA AİT

Senaryosunu Sezen Aksu’nun kaleme aldığı klip, aşkın ve arkadaşlığın gücünü izleyiciye sunuyor. Özer Arkun, Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’den oluşan Rubato ile Selen Özgür ve Yücel Gökçek’in başrollerini paylaştığı “Yoldan Çıktım” klibinin konusu,  Aksu’nun grup üyelerinden Fatih Ahıskalı’nın enstrümantal bir bestesini çok beğenmesi ve bu besteye bir söz yazmaya koyulması ile başlıyor.

Mehmet Erdem, Hakan Altun, Hüsnü Arkan, Yeni Türkü grubunun üyelerinden; Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Taksim Trio’dan; İsmail Tunçbilek, Aytaç Doğan ve Bülent Altınbaş gibi isimler bu hareketli klibe renk katan sürpriz müzisyenlerden.

Kadıköy Rıhtım ve Haydarpaşa Garı üst köprüsünde çekilen ve stil danışmanlığını Filiz Ahıskalı’nın yaptığı klipte Cengiz Ercümer çaycı rolünü üstlenirken, grubun davulcusu Kaan Ahıskalı da grubun habercisi rolünde.