Ece Mumay'dan ilk single!

Ece Mumay ilk albümünün hazırlığını bitirdi. Mumay, "Bir kalıba sokmadan, içimden geldiği gibi albüm oldu. Tamamıyla organik bir albüm benim için. Benim dinlediğim her tarz müzik albümde yer aldı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ece Mumay'ın söz ve müziği kendisine ait single’ı "Belki Bir Gün", Pasaj Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başlandı.

Pasaj Müzik’le anlaşan Ece Mumay, ilk albümünün hazırlıklarını tamamladı. Sonbaharda yayınlanacak ilk albümdeki 10 parçanın 8’ine söz ve müziğinde Mumay'ın imzası bulunuyor.

Söz ve müziği Ece Mumay'a, düzenlemesi Caner Karamukluoğlu'na ait olan "Belki Bir Gün"ün Kalamış'ta çekilen video klibinin yönetmen koltuğunda İdil Dizdar ve Sait Dağdeviren yer aldı.

Ece Mumay, "Bir kalıba sokmadan, içimden geldiği gibi albüm oldu. Tamamıyla organik bir albüm benim için. Benim dinlediğim her tarz müzik albümde yer aldı" dedi.

Profesyonel müzik yaşamına atılmayla birlikte eğitiminin aksamayacağını ve önceliği her zaman eğitimine vereceğini söyleyen Ece Mumay, “Yaptığım işe ve beni dinleyerek destekleyenlere her zaman saygı duydum. Müziğe başladığım 8 yaşından beri sürekli üzerine bir şeyler koyarak ilerlemeye çalıştım. Gelen tepkilerinden de doğru yolda olduğumu anladım” açıklamalarında bulundu.