'Trump bize konu bırakmadı'

Robin Wright Cannes festivalinde yaptığı açıklamada Trump'ın House Of Cards'a konu bırakmadığını söyledi. Wright, "İnşallah Michelle Obama başkan olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Aktris Robin Wright  son dönemde Washington'da yaşanan gelişmelerin başkan Donald Trump'ın değilse de House Of Cards dizisinin senaryo ekibinin yüzünü kızarttığını iddia etti. Dizinin başrol oyuncusu Robin Wright  yeni filminin tanıtımı için geldiği Cannes Film Festivali 'nde  verdiği bir demeçte seçimlerle ilgili Rusya iddiaları, FBI direktörünün görevden alınması gibi gelişmeleri değerlendirirken " Trump altıncı sezon için bütün fikirlerimizi çaldı,  ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz" dedi.

'İNŞALLAH MICHELLE OBAMA BAŞKAN OLUR'

Cannes Film Festivali'nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Robin Wright söz Donald Trumpın kazandğını öğrendiğinde "Tanrım bir yerde bir umut olmalı, dört yılı boyunca bununla mı yaşayacağız? Ne yapacağız şimdi" şeklinde düşündüğünü söyledi.  Robin Wright gelecekte bir kadın başkan görmek isteyebileceğini ama Hillary Clinton'ı kastetmediğini vurguladı.  Robin Wright "İnşallah 2024  için Michelle Obama'yı  aday olmaya ikna ederler. Çok iyi bir kadın başkan olur " dedi.