Yanlış Oscar sosyal medyanın diline düştü: Sorumlu Leonardo di Caprio!

Sosyal medya, Oscar ödül töreninde 'En iyi film' ödülünün yanlış filme verilmesini konuşuyor. Bir kullanıcı, zarfların karışmasından Leonardo di Caprio'yu sorumlu tuttu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 89'uncu Oscar Ödül Ödül Töreni'nde zarfların karışması sonucu 'En İyi Film' ödülünü yanlışlıkla La La Land'in aldığının açıklanması sosyal medyanın diline düştü.

Bir kullanıcı, sunuculara yanlış zarfı veren kişiyle "Zarf dağıtıcısının şu anki hali" diyerek dalga geçti:


Dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard, 4.48 milyon takipçili Twitter hesabından 'Bu gerçekten oldu mu?' mesajını paylaştı.


Bir Twitter kullanıcısı, En İyi Film Ödülü'yle karışan 'En İyi Kadın Oyuncu' zarfını en son tutan kişinin oyuncu Leonardo di Caprio olduğunu yazarak, "Tanrım bu Leo'nun suçu. Zarf ondaydı" diye yazdı.


Kare kare Oscar Ödül TöreniKare kare Oscar Ödül Töreni


Doğaüstü olayları anlattığı filmleriyle tanınan yönetmen M. Night Shyamalan, "2017 Akademi Ödülleri'nin sonunu ben yazdım" diye dalga geçti.


Ünlü oyuncu Jane Fonda Twitter hesabından, "Moonlight'a Tebrikler! Ve ne kadar da şaşırtıcı bir hata! 60 yıldır Oscarlarda böyle bir şey görmedim" diye yazdı.


Sosyal medya kullanıcıları, 2015 Kainat Güzellik Yarışması'nda ödülü yanlış yarışmacıya veren Amerikalı komedyen Steve Harvey'yi hatırlamakta da gecikmedi. Törenin sunucusu olan komedyen Jimmy Kimmel "Yaşanan şey çok talihsizdi. Şahsen ben bundan Steve Harvey'yi sorumlu tutuyorum" diye şaka yaparken, Twitter'da 'Steve Harvey'nin rahat nefes aldığı an' temalı mesajlar da hızla yayıldı.


Oscar'da 'en iyi film' zarfları nasıl karıştı?Oscar'da 'en iyi film' zarfları nasıl karıştı?


Amerikalı oyuncu Jessica Chastain Twitter'dan, "Neyse ki zarflar bir oyuncu ödülünde karışmadı. Gözü yaşlı tek bir oyuncuyu sahnede küçük düşerken hayal edin. Kabus!" mesajını yazdı.