Oyuncu Bill Paxton yaşamını yitirdi

Aktör ve yönetmen Bill Paxton, hayata gözlerini yumdu. Paxton, Emmy ödülü almıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Twister', 'Titanic' ve 'Aliens' gibi filmlerde oynadığı rollerle şöhret kazanan Paxton’ın ölümü, Oscar töreni öncesi ABD’yi ve sinema dünyasını şoke etti.

Paxton’ın 'geçirdiği bir ameliyat sonrası yaşadığı komplikasyonlar' nedeniyle öldüğü açıklandı ancak başka detay verilmedi.

13 gibi filmlerde rol alan 61 yaşındaki aktör Bill Paxton yaşamını yitirdi. İlk olarak 1984'te Terminatör'de rol alan Paxton, Aliens'taki performansı sonrası Yönetmen James Cameron'ın vazgeçmediği isimlerden biri oldu. Cameron, Paxton'la True Lies(Gerçek Yalanlar) ve Titanic'te de çalıştı. Aktör, '90'larda Twister, Apollo 13 gibi büyük yapımlarda da yer aldı. Paxton, 2001'de etkileyici korku filmi Frailty ile birlikte yönetmenliğe de adım attı. Paxton bu filmde Matthew McConaughey ile birlikte rol aldı. Son dönemde HBO yapımlarında rol alan Paxton, Hatfields and McCoys'taki rolüyle Emmy ödülü almıştı.

TOM HANKS: BILL PAXTON HARİKA BİR ADAMDI

Hollywood yıldızlarından Tom Hanks, Bill Paxton’ın ölümünün ardından twitter hesabında, “Bill Paxton harika bir adamdı” yazarken, Yeni Zelandalı aktör Sam Neill da, “Bill Paxton’ın ölümünü duyunca son derece sarsıldım. Tanıyabileceğiniz en tatlı insandı. İyi bir aktördü ve kesinlikle çok komik biriydi” cümleleriyle duygularını paylaştı. Ünlü yönetmen John Carpenter, “Bill Paxton cömert, kibar ve yetenekli bir insandı. Çekici ve ilginç bir karizması vardı. Öldüğü için çok üzgünüm” ifadesini kullandı.