İstanbul Kırmızısı'nın fragmanı yayınlandı!

Ferzan Özpetek'in yeni filmi 'İstanbul Kırmızısı'nın afişi ve fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Film 3 Mart'ta vizyonda.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ferzan Özpetek'in aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan 'İstanbul Kırmızısı' filminin başrolleri Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler ve Zerrin Tekindor paylaşıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, İmaj ve İtalya’dan R&C Produzioni ve Faros Film ortaklığıyla gerçekleşen İstanbul Kırmızısı'nın afişi ve fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film 3 Mart'ta vizyona girecek.

FİLMİN KONUSU

Orhan travmatik bir kayıptan sonra her şeyini kaybetmiş ve vahşi bir yaşama yönelmiş eski bir yazardır. Her şeyi bırakarak Londra’ya yerleşir ve editör olarak çalışmaya başlar. Yıllar sonra İstanbul’a geri döner. Bu geri dönüşün nedeni zamanını Paris, Londra ve Berlin’de geçirmiş ünlü yönetmen Deniz Soysal ile tanışmaktır. Deniz hem tarihi aile köşkünden annesini taşımak hem de yeni filmi için hazırlık yapmak için İstanbul’dadır. Deniz doğup büyüdüğü şehirdeki çocukluk anıların anlattığı bir Kitap yazmıştır. Orhan’ın İstanbul’daki işi, yayınlanmadan önce kitaba son dokunuşları yapmaktır. Uzun yazışmalardan sonra İstanbul’da buluşurlar. Ancak ertesi Sabah Deniz ortadan kaybolur. Orhan’ın gelişi ve Deniz’in ortadan kayboluşu ilginç bir rastlantıya işarettir. Gizli bir soruşturma başlatılır. Herkes Deniz’in bir daha geri dönmeyeceğinden endişelidir. Bu sırada, Orhan, Deniz’in kitabında anlatılanların gerçeğin gösterişli bir kopyası olduğunu fark eder. Görünen odur ki Deniz’in gizemli yaşamı ortadan kayboluşuyla birlikte aydınlatılmanın eşiğindedir. (Kaynak: Medyaradar)

İSTANBUL KIRMIZI FİLMİNİN FRAGMANI

İSTANBUL KIRMIZI FİLMİNİN AFİŞİ

istanbul