Hollywood ünlülerinden La La Land parodisi

'La La Land' Altın Küre Ödülleri'ni 7 ödül ile kapattı. Ünlü oyuncular Jimmy Fallon öncülüğünde filmin parodisini hazırladılar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar'ın habercisi olarak bilinen Altın Küre Ödülleri'ne topladığı 7 ödülle damgasını vuran 'La La Land' adlı müzikal filmin geceye katılan ünlü oyuncular tarafından parodisi çekildi. 5 dakikalık video da ödüllere aday olan Hollywood oyuncuları, tören başlamadan önce kırmızı halı üzerinde dans ediyorlar.

Video, ödül töreninin sunucusu olarak görev yapan Jimmy Fallon'ın trafikte kaldığı ve törene yetişemeyeceği için söylendiği sahne ile başlıyor. Daha sonra arabadan inen komedyenin dansına Nicole Kidman ve Amy Adams eşlik ediyor. John Travolta'da kendine özgü figürleri ile dansa katılmakta.

TIMBERLAKE VE REYNOLDS'DAN FALLON İLE DÜET

Game of Thrones dizisiyle öne çıkan Kit Harington bir arabada uyanıyor ve dizinin karakteri John Snow ile şova dahil oluyor. Stranger Things isimli dizinin çocuk yıldızlarının şarkı söylemesi ile devam eden videonun sonunda ise La La La Land filmindeki düet sahnesi Jimmy Fallon Ryan Reynolds ve Justin Timberlake ile yeniden uyarlanıyor.