Ankara Kitap Fuarı başladı

Avrasya Yazarlar Birliği tarafından düzenlenen 11'inci Ankara Kitap Fuarı, 250 yayınevinin katılımıyla ATO Congresium'da başladı.

Google Haberlere Abone ol

Serkan Alan

ANKARA - Türkiye'nin önde gelen yayınevleri ile sahaflarını ağırlayan 11'inci Ankara Kitap Fuarı'nda, yazarlar ve okurları imza etkinliklerinde buluşmaya başladı. 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak fuar, 15 Ocak tarihine kadar konuklarını ağırlayacak.

Hafta içi öğrencilere ücretsiz giriş imkânı sağlanan fuarda, giriş ücreti 2 TL olarak belirlendi. Okurlar yayınevlerinin indirimlerinden etkinlik süresince yararlanabilecek.

FUAR'DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Siyasi parti genel merkezleri ile bazı bakanlıkların yakınında bulunan ATO Congresium'da alınan yoğun güvenlik önlemleri de dikkat çekti. Fuara gelen konuklar ve araçları özel güvenlik görevlileri tarafından detaylı kontrolden geçirildi. Fuar alanı çevresindeki bazı yolların polisler tarafından trafiğe kapatıldığı ve araçların arandığı görüldü.

2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'in kitaplarını, eşi Rahşan Ecevit imzaladı. 2006 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Bülent Ecevit'in kitaplarını, eşi Rahşan Ecevit imzaladı.