Şener Şen ödülünü 'barış' için aldı!

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sinema ödülünü alan oyuncu Şener Şen, "Bu ödülü toplumsal barışımıza katkısı olması umuduyla kabul ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şener Şen, 'Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü, 'toplumsal barışa katkı olması umudu ile' aldı... Beştepe'de yapılan törende konuşan usta sanatçı, rollerini ve rol aldığı aldığı hikayeleri 'iyiye, güzele ve doğruya hizmet etmesi için' seçtiğini söyledi.

Şen sözlerini şöyle sürdürdü, "Hikayeler hayatı nasıl yaşayabiliriz konusunda bize yol göstericilerdir. Ben canlandırdığım karakterlerin iyiye ve doğruya hizmet etmesi için özenle seçtim. Bir aktör için intihar sayılabilecek kadar uzun yıllar beğenebileceğim bir hikayede o rolü bekledim. Halkımızın kendinden bir şeyler bulacağı karakterler yarattık. Doğru hikayelerinde toplumda çatışma yerine sevgiyi hakim kılacağına inanıyorum. 75 yaşında hâlâ bu inanış doğrultusunda yürüyorum. Bu inanç beni ayakta tutuyor. Bu ödülü toplumsal barışımıza katkısı olması umuduyla kabul ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)