Kırlangıç Fırtınası'nda bir ayrılık daha!

Kırlangıç Fırtınası'nda sular durulmuyor. Meltem Cumbul 'un ardından yönetmen Özcan Alper de yapım şirketi ile yollarını ayırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırlangıç Fırtınası dizisi daha yayına girmeden darmadağın oldu... Başrol oyuncusu Meltem Cumbul'un diziyi bırakmasının ardından bir şok daha yaşandı.

medyaradar.com'un haberine göre, Fox TV için çekilen  Kırlangıç Fırtınası dizisinin başrol oyuncularından Meltem Cumbul'un, 1 yaşın altındaki bir bebeğin diziye dahil edilmesi nedeniyle seti bırakması büyük kriz yaratmıştı. Meltem Cumbul'u ikna edemeyen yapım şirketi, 2 bölümü çekilen diziye yeni başrol oyuncusu arayışına girmiş ve ünlü oyuncunun rolü için Emel Çölgeçen'le anlaşmıştı.

cumbul .

Ocak ayında yayınlanması planlanan dizinin hazırlık aşamasında başlayan bu tartışmalar sürerken, Kırlangıç Fırtınası dizisinin yönetmeni Özcan Alper'den flaş bir hamle geldi. Meltem Cumbul krizinin ardından diziye yeni isimleri dahil etmek isteyen yapım şirketi Limon Yapım'la bu konuda anlaşmazlık yaşayan Alper, dün itibariyle sözleşmesini feshetti.

Senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın yazdığı dizinin erkek başrolünde ise Fikret Kuşkan yer alıyor.