Johnny Depp Hollywood'un en az kazandıran aktörü oldu

Ünlü 'korsan' yapımcıların yüzünü güldüremedi. Will Smith ve George Clooney de aldığı para tartışılan isimler arasına girdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes,'Hollywood'un hak ettiğinden fazla kazanan aktörleri' listesinin zirvesine bu sene de Johnny Depp'i yerleştirdi.

Oyuncuların rol aldıkları son üç filmin ne kadar gelir getirdiğiyle maliyetinin oranlandığı listede bir kez daha başı çeken Depp'in kendisine yapımcılar tarafından ödenen her 1 dolar için 2.80 dolar kazandırdığı anlaşıldı. Bunda Depp'in büyük umutlarla vizyona giren ancak gişede çakılarak yapımcıları pişman eden 'Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden' filminin büyük etkisi olduğu söyleniyor. Filmin bütçesi 170 milyon dolar iken dünya çapındaki hasılatı ise 300 milyon dolar seviyesinde kalmıştı.

WILL SMITH VE GEORGE CLOONEY DE LİSTEDE

Bu sene ikinci sırayı Will Smith aldı. Smtih'in 2015 yapımı filmi Concussion 13 milyon dolarlık maliyetine rağmen gişede sadece 37 milyon dolar hasılat getirdi. Smith'in diğer son filmleri Focus ve After Earth de gişede aradığını bulamayınca aktörün her bir dolar başına yapımcılara 5 dolar kazandırmaktan öteye geçemediği görüldü.

Listenin beşinci sırasında ise beyazperdede iyi gitmeyen son filmleri 'Hail Caesar', 'Money Monster' ve 'Tomorrowland' ile George Clooney yer aldı. Bir zamanların en gözde aktörlerinden olan Clooney, bu sene yapımcılara her 1 dolar başına sadece 6.70 dolar kazandırabildi

Üçüncü ve dördüncü sıraları ise 'jön' Channing Tatum ile komedyen Will Ferrell doldurdu. (HABER MERKEZİ)