Aşkınızı nasıl alırdınız?

''10 özellik seçme hakkınız olsa, kendinize nasıl bir sevgili yaratırdınız?'' Aşk Listesi, aralık ayı boyunca çarşamba akşamları KATS Sahne’de!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ''10 özellik seçme hakkınız olsa, kendinize nasıl bir sevgili yaratırdınız?'' sorusuyla başlayan “Aşk Listesi” oyunu; iki erkek arkadaşın, hayallerindeki sevgiliyi bulmak için başlayan maceralarını anlatıyor. Tiyatro Şenay’ın aşk, kadınlar ve erkekler üzerine eğlenceli, sürprizlerle dolu oyunu “Aşk Listesi”; aralık ayı boyunca çarşamba akşamları KATS Sahne’de!

ask-listesi .

Norm Foster’ın kaleme aldığı, Menekşe Uçaroğlu’nun Türkçe’ye çevirdiği “Aşk Listesi” adlı tiyatro oyunu, KATS Sahne prodüksiyonuyla sahneye konuyor. Yönetmenliğini Özdemir Çiftçioğlu’nun üstlendiği oyunda; Onur Şenay, Ümit İlban ve Pamela Spence birlikte rol alıyor. Oyun; tiyatroseverlere kadınlar, erkekler, yalnızlık, aldatma, ilişkiler ve  aşk üzerine çok eğlenceli bir romantik komedi sunuyor.

İki perdelik “Aşk Listesi” oyunu; 7, 14 ve 28 Aralık 2016, Çarşamba akşamları saat 20:30’da KATS Sahne’de izleyicileriyle buluşmayı bekliyor.