Rapçi Kanye West kelepçenerek hastaneye kaldırıldı

Amerikalı ünlü rapçi Kanye West'in yorgunluk nedeniyle sinir krizi geçirdiği açıklandı. 'Kendine zarar vermemesi' için kelepçelenerek hastaneye kaldırılan West'in dünya turnesi iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin Meryem Uzerli'yle öğrendiği 'tükenmişlik sendromu', Amerikalı rapçi Kanye West'i de vurdu. Ünlü rapçi'nin sinir krizi geçirip kelepçelenerek hastaneye kaldırıldığı, eşi Kim Kardashian'ında bir aile ziyaretini yarıda keserek yanına gittiği belirtiliyor.

Çifte yakın çeşitli kaynakların verdiği bilgilere göre, son dönemde 48 saatten uzun süreler boyu uykusuz kalan Kanye West sinir krizi geçirdi. Rapçi'nin Los Angeles'taki evinden yapılan bir telefon araması sonrası gelen polisler tarafından da kelepçelenerek bir rehabilitasyon merkezine yatırıldı.

West'in neden hastalandığı konusundaki iddialar muhtelif. Daily Mail gazetesi, eşi Kim Kardashian'ın yanı sıra sahne ortağı Jay Z ile sorun yaşadığını ve şarkıcı Beyonce'yi kıskandığını öne sürdü. West Amerikan müzik ödüllerinde siyahların yeni başkan seçilen Donald Trump'ı niçin sevmediğini anlamadığını söylemiş ve son konserine 90 dakika geç çıktıktan sonra üç şarkı söyleyip sahneden inmişti. (Dış Haberler)