Sahaf Festivali türkülerle son buldu

Taksim Meydanı'nda 19 gündür devam eden Beyoğlu Sahaf Festivali dün gece sona erdi. Son gecede kapanış türkülerle yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen, 'Beyoğlu Sahaf Festivali' dün gece Türk Halk Müziği sanatçısı Duygu Koçak’ın 7 bölgeden seslendirdiği türkülerle son buldu.

24 Ekim’de başlayan festivalde, onlarca sahaf ve on binlerce kitap 14 gün boyunca Taksim Meydanı'nda okuyucularla buluştu. Türk el sanatlarının en önemli sanatçılarının katıldığı Sahaf Festivali'nde asırlık kitaplar, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar ve fotoğraflar, film ve tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar, kartpostallar ve özel koleksiyonlar, stantlardaki yerini aldı.

Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen, Türkiye'nin çeşitli illerinden 70 sahafın yer aldığı festivalin 6 Kasım'da tamamlanması beklenirken bu süre yoğun ilgiden dolayı 5 gün uzatılmıştı.

Başladığı ilk günden beri koleksiyoncuların ve kitapseverlerin ilgisiyle devam eden festivalin son gününde, Duygu Koçak 'Bahar Kokulu Türküler' albümünden seçtiği eserlerle kitapseverlere müzik ziyafeti yaşattı.

Etiketler festival beyoğlu sahaf