The Walking Dead yapımcısından 'şiddet' açıklaması

The Walking Dead'in şiddet içeren yeni sezon ilk bölümü izleyicileri ikiye böldü. Yapımcı ise açıklama yapma gereği duydu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yazı, The Walking Dead’in yedinci sezonu hakkında ciddi SPOILER içeriyor!

Televizyon ekranlarının en popüler yapımlarından biri olan The Walking Dead, yedinci sezonuyla gündemde kalmaya devam ediyor. Dizi, altıncı sezon finalinde bizi cevabını öğrenmek istemediğimiz bir soruyla baş başa bırakmıştı. Hikayeye yeni katılan Negan, gücünü kanıtlamak adına ekibi yakalayıp içlerinden birini öldüreceğini açıklamıştı. Kimlerin öldürüldüğünü geçtiğimiz gün öğrendik: Glenn ve Abraham.

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Beyazperde'nin haberine göre dizinin iki sevilen karakterinin acımasızca Negan tarafından öldürülmesinin ardından dizinin hayranları yaşanan şiddet karşısında ikiye ayrıldı. Kimi izleyiciler bazı görüntüler yüzünden The Walking Dead’in bu sefer sınırı aştığını düşünürken bazı izleyiciler ise şiddeti dozunda buldu. Konuyla ilgili en son açıklama dizinin yapımcısı Greg Nicotero’dan geldi. Nicotero, “Kahramanımızın paramparça edilmesi, şiddetin kendisinden bizi daha fazla rahatsız ediyor. Glenn ve Abraham aslında ölmedi, ruhları sonsuza kadar yaşayacak. Ama ayrı olarak Glenn’in ölümü Rick’in ve Maggie’nin kaderinde çok şey değiştirdi diyebilirim. Artık karşımızda daha önce hiç tanımadığımız bir Rick var” dedi.