Game of Thrones setinden ilk görüntüler

Game of Thrones 7. sezon çekimleri başladı. Setten gelen ilk görüntülerde Jon Snow ve Tyrion Lannister buluşması dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un (Taht Oyunları) yedinci sezon bölümleri çekimleri başladı. İspanya’nın Zumaia şehrinde çekilen dizinin setinden ilk görüntüler geldi.

JON VE TYRION KARŞI KARŞIYA

NTV'nin haberine göre çekimlerde Jon Snow’u canlandıran Kit Harington ile Tyrion Lannister’ı canlandıran Peter Dinklage, karşı karşıya görünüyor.ANLAŞMA YAPACAKLAR

Dothraki askerlerini arkasına alan ve Daenerys Targaryen’e sadakat gösteren Tyrion Lannister ile Eddard Stark'ın oğlu Jon Snow’un bir anlaşma sağlamak üzere deniz kıyısında bir araya geldikleri tahmin ediliyor.

JON SNOW KRALA BENZEDİ

Yeni bölümlerde saçlarının uzadığı ama sakallarının daha kısa olduğu görülen Jon Snow için, Gece Nöbeti’nin kumandanı olduğu zamanlara göre daha fazla kral görünümüne büründüğü ve üvey kardeşi Rob’a benzemeye başladığı yorumları yapıldı.

SÖR DAVOS DA BULUŞMADA

Geçen hafta Kuzey İspanya’da gerçekleştirilen çekimlerden gelen ilk görüntülere göre, Tyrion Lannister’ın karşısına çıkanlardan biri de Jon Snow’un güvenilir danışmanı Sör Davos Seaworth (Liam Cunningham).

KHALEESI'NİN HİZMETKARI

Tyrion Lannister’ın yanında ise Khaleesi’nin en güvendiği hizmetkarlarından Missandei’nin (Nathalie Emmanuel) bulunduğu görülüyor.

KAYIKLA SEYAHAT

Jon Snow’un buluşma noktasına bir kayıkla gelmesi dikkat çekiyor.

PLAJ ÇEKİMLERİ

Bask bölgesinde gerçekleştirilen çekimler Itzurun plajında sürdürülüyor.

KAYALIK YAPISI DİZİYE UYGUN

Kayalık yapısıyla ünlü olan plaj, Game of Thrones’un çekimleri için uygun bir görünüme sahip.

DEVAMI YİNE İSPANYA'DA ÇEKİLECEK

Çekimlerin ayrıca Barrika yakınındaki San Juan de Gaztelugatxe adacığında da yapılması bekleniyor.