İş Sanat 16 yılı geride bıraktı

“Yıl boyu sanat, yıl boyu festival” sloganıyla 16 seneyi deviren İş Sanat’ın yeni sezonu, 5 Kasım'da başlıyor. Açılış gecesi Şef Gürer Aykal’ın yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası bir konser verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – İş Sanat 17’inci sezon programı sanat yönetmeni Filiz Ova tarafından açıklandı.

Klasik müziğin yanı sıra caz, dans ve yerli projelere de yer veren İş Sanat’ın bu sezon ağırlayacağı konuklar arasında, Johann Strauss Orkestrası, Freiburg Barok Orkestrası, Rengim Gökmen, SF Jazz Collective, Gonzalo Rubalcaba ve İstanbul Opera Orkestrası ile beraber gerçekleştireceği projeyle ünlü keman sanatçısı David Garrett gibi isimler bulunuyor.

Ayrıca yerli projeler kapsamında Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğünde 2.si gerçekleştirilen Türk Rock Antolojisi ve Türk Halk Müziği’nin usta isimlerinden olan Sabahat Akkiraz, Arif Sağ ve Erdal Erzincan da dinleyicilerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra, İş Sanat şiir ve hikaye dinletileriyle de yeni sezonda adından bolca bahsedecek.

BİLETLER 17 EKİM’DE SATIŞTA

Klasik müzik ve caz konserleri ile dünya müziği, yerli projeler ve dans gösterilerinin biletleri, 17 Ekim Pazartesi günü satışa sunulacak. Ayrıca kasım ayı etkinliklerinin biletleri de aynı günden itibaren satın alınabilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi dünya müziği konserleri ve çocuk etkinliklerinin biletleri aylık olarak satılacak. İş Sanat’ta etkinlikler yine 20.30’da başlatılacak; çocuk etkinliklerinin saati ise 15.00.