Hitchcock ekranlara geri dönüyor

Gerilim filmlerinin usta isimlerinden Alfred Hitchcock'un eserleri yeniden ekrana taşınacak. Her dizi bir sezonluk olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin NBC Universal şirketlerinin sahibi olduğu prodüksiyon Universal Cable Production (UCP), yeni bir Alfred Hitchcock projesi için kolları sıvadı. UCP bu proje için Vermilion Entertainment ve 1492 Pictures/Ocean Blue Entertainment şirketleriyle işbirliği yapacak.

Welcome to Hitchcock (Hitchcock'a Hoşgeldiniz) adı verilen projede Oscar adaylığı bulunan ve Gremlinler, Harry Potter, 1492, Mrs Doubtfire gibi eserlerin altında imzası bulunan yapımcı, yönetmen Chris Columbus ve Duyguların Rengi (Help), Müzede Bir Gece gibi filmlerin yapımcısı olan Michael Barnathan projenin başyapımcıları arasında yer alıyor.

HER DİZİYE BİR SEZON

Welcome to Hitchcock projesi için Kuşlar, Sapık ve Alfred Hitchcock'un kendisinin sunduğu Alfred Hitchcock Sunar isimli dizinin bölümlerinden oluşan bir kolajdan oluşuyor. Yeni dizide her biri bir sezona yayılacak olan bir polisiye veya gizem hikayesi olacak.

Hitchcock'un torunları Katie O’Connell-Fiala projeyle ilgili yaptığı yorumda "Dedemiz kendi vizyonunu geliştirmek için her zaman en iyi, enparlak isimlerle çalışmıştır. UCP'nin dedelerinin mirasına yönelik gereken titizliği göstereceğine eminiz" diyerek projeye yönelik desteğini ifade etti.