Kaos GL dergisinin 150. sayısı çıktı !

1994 yılından beri yayın hayatına devam eden Kaos GL dergisinin 150. sayısı “Queer Marksizm” dosya konusuyla yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Kaos GL dergisinin “Queer Marksizm” dosya konulu 150. sayısı çıktı.

Dosya konusu dışında 150. sayıya özel söyleşi ve yazıların da olduğu derginin Genel Yayın Yönetmeni Aylime Aslı Demir’in sunuş yazısında, “Bu sayının dosya konusu, Kaos GL olarak önümüzdeki bir yılın çalışma başlıklarından biri olması nedeniyle bizim için oldukça önemli. Ancak önemi sadece bununla kısıtlı değil; zira 150. sayımızı yayınlamış oluyoruz bu sayıyla. Bu topraklarda “ibneye güven olmaz” sözünün aksini sadece bu sayıyı yayınlamasıyla bile (belki de) yerle yeksan etmiş olan bir hareketin dergisini, bizzat derginin okurlarına-yazarlarına sorduk, bu sayıyı onlarla karşıladık.

“Dergimizin, hareketimizin sürekliliğini var eden kaybettiğimiz ve hâlihazırda birlikte mücadele ettiğimiz aktivistlere sonsuz teşekkürler; hep birlikte nice sayılara!”

Online aboneler dergi web sitesinden, basılı haline ulaşmak isteyenler ise önümüzdeki haftadan itibaren kitapçılardan yeni sayıya ulaşabilirler. kaos-gl-dergisi