Bayramda kaçırılmayacak beş sergi

Bayram tatilini özellikle İstanbul'da geçiren sanatseverleri mutlaka görmeleri gereken beş sergi bekliyor. Üstelik ikisi, son haftasında...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu bayramı İstanbul'da geçirenler için dört sergi salonu beş sergisiyle kapılarını sanatseverlere açık tutuyor. Aşağıda çok yeni açılan sergilerle son haftasında olan bu sergileri bulabilirsiniz.

SALT'TAN ÜRETİM KÜLTÜRÜ ÜZERİNE

Salt’ın yeni araştırma sergisi Tek ve Çok Türkiye’de 1955-1995 dönemi arasında gerçekleşen endüstriyel üretim kültürünü ele alıyor. Serbest ekonomiye geçişle ülke içinde dolaşan nesneler aracılığıyla dönemin üretim ortamını inceleyen sergi Salt Galata’da çarşamba gününden itibaren ziyaret edilebilir.

Salt’ın yeni araştırma sergisi "Tek ve Çok", Türkiye’de 1955-1995 dönemi arasında gerçekleşen endüstriyel üretim kültürünü ele alıyor. Serbest ekonomiye geçişle ülke içinde dolaşan nesneler aracılığıyla dönemin üretim ortamını inceleyen sergi, Salt Galata’da çarşamba gününden itibaren ziyaret edilebilir. Salt’ın yeni araştırma sergisi "Tek ve Çok", Türkiye’de 1955-1995 dönemi arasında gerçekleşen endüstriyel üretim kültürünü ele alıyor. Serbest ekonomiye geçişle ülke içinde dolaşan nesneler aracılığıyla dönemin üretim ortamını inceleyen sergi, Salt Galata’da çarşamba gününden itibaren ziyaret edilebilir.

PERA'DA İKİ YENİ SERGİ

Pera Müzesi’nin geçen hafta açılan iki yeni sergisi salı günü itibariyle ziyarete açık. Teknoloji ve sanatı buluşturan işlerinden oluşan Veri Girişi sergisiyle Katherine Behar günümüz bilgi teknolojilerini inceliyor. Pera’daki diğer sergi de Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin işlerinden bir serçi niteliğindeki Karşılaşmalar sergisi.

Pera Müzesi’nin geçen hafta açılan iki yeni sergisi salı günü itibariyle ziyarete açık. Teknoloji ve sanatı buluşturan işlerinden oluşan Veri Girişi sergisiyle Katherine Behar, günümüz bilgi teknolojilerini inceliyor. Pera’daki diğer sergi de Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin işlerinden bir seçki niteliğindeki "Karşılaşmalar" sergisi. Pera Müzesi’nin geçen hafta açılan iki yeni sergisi salı günü itibariyle ziyarete açık. Teknoloji ve sanatı buluşturan işlerinden oluşan Veri Girişi sergisiyle Katherine Behar, günümüz bilgi teknolojilerini inceliyor. Pera’daki diğer sergi de Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin işlerinden bir seçki niteliğindeki "Karşılaşmalar" sergisi.

SABANCI MÜZESİ'NDEKİ SERGİ SÜRESİ UZATILDI

Sabancı Müzesi’ndeki Heinz Meck’in “MACK. Sadece Işık ve Renk” sergisi de 18 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Sergi salı gününden itibaren ziyaret edilebilir.

Sabancı Müzesi’ndeki Heinz Meck’in “MACK. Sadece Işık ve Renk” sergisi de 18 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Sergi, salı gününden itibaren ziyaret edilebilir. Sabancı Müzesi’ndeki Heinz Meck’in “MACK. Sadece Işık ve Renk” sergisi de 18 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Sergi, salı gününden itibaren ziyaret edilebilir.

ARTER'DE SON HAFTA

Arter’in “Her Düşenin Kanadı Yoktur” başlıklı grup sergisi 18 Eylül tarihine kadar pazartesi haricinde her gün görülebilir. Selen Ansen’in küratörlüğünü üstlendiği sergide düşüş kavramı etrafında oluşan işler yer alıyor.

Arter’in “Her Düşenin Kanadı Yoktur” başlıklı grup sergisi 18 Eylül tarihine kadar pazartesi haricinde her gün görülebilir. Selen Ansen’in küratörlüğünü üstlendiği sergide, düşüş kavramı etrafında oluşan işler yer alıyor. Arter’in “Her Düşenin Kanadı Yoktur” başlıklı grup sergisi 18 Eylül tarihine kadar pazartesi haricinde her gün görülebilir. Selen Ansen’in küratörlüğünü üstlendiği sergide, düşüş kavramı etrafında oluşan işler yer alıyor.

Bayramda kaçırılmayacak beş sergiBayramda kaçırılmayacak beş sergi

Etiketler sergi bayram arter pera