Haftanın sergileri

Yeni sezonla birlikte sergi salonları da kapılarını sanatseverlere açmaya başladı. Bazı sergilerde ise son günler...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu hafta yeni açılan sergileri ve yakında kapanacak olan sergileri sizler için derledik.

Salt Galata'da Tek ve Çok

Eşyanın üretimi ve dolaşımına yönelik, araştırma temelli Tek ve Çok sergisi 6 Eylül - 13 Kasım tarihleri arasında SALT Galata'da. Türkiye'de 1955-95 dönemini, adım adım gerçekleştirilen sanayileşme ve uzantısındaki tasfiyenin meydana getirdiği nesneler aracılığıyla ele alan sergide 80'li yıllarda dolaşıma giren nesneler yer alıyor.

sumerbank

DEPO'da Fahrettin Örenli

Fahrettin Örenli'nin kent ve para ilişkisini irdelediği solo sergisi "High Heels" 3 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında Depo'da. İstanbul ve Amsterdam'da yaşayan sanatçı farklı medyumları kullanarak işler üretiyor.

02

Üçüncü İstanbul Trienali

Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Trienali zorunlu göçler ve sürgünler nedeniyle vatanlarından uzaklaştırılan insanların yaşadığı trajediye ‘Yurtsuzlaşma’ teması çerçevesinde odaklanıyor. Hülya Yazıcı'nın küratörlüğünü yaptığı 3-25 Eylül tarihleri arasında Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde görülebilir.

davetiye

Kapanmadan Görün

Ezgi Demirel'den Oyun Bozan - Rastlantısal Keşifler

Ezgi Demirel'in içeriğini farklı kaynaklardan topladığı görüntüleri bir araya getirerek oluşturduğu işleri 13 Eylül tarihine kadar görülebilir.Ezgi Demirel II