Selda Bağcan Berlin Pop-Kultur'de

Selda Bağcan, önümüzdeki günlerde Berlin’de düzenlenen Pop-Kultur festivalinde sahne almaya hazırlanıyor. Bağcan, yeni albüm çalışmasına da hız verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaz boyunca Avrupa’nın önemli festivallerinde dinleyicilerle buluşan Bağcan, 1 Eylül akşama Berlin’in yeni festivali Pop-Kultur’de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Bağcan, bu yıl 3 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenen festivalde Tel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte sahne alacak.

Canlı konserler, performanslar, konuşma ve okumalardan oluşan programıyla Pop-Kultur festivali, Berlin’in yoğun gündemine ışık tutmayı amaçlıyor. İlk kez 2015’te gerçekleşen festival; düzenlediği atölye çalışmalarında genç yetenekleri profesyonel müzisyenler, ekonomik ve politik liderlerle bir araya getirmeyi de hedefliyor.

Geçtiğimiz aylarda İspanya’da Primavera Sound 2016’da, Polonya’nın Krakow şehrinde ve İngiltere’de gerçekleşen WOMAD festivalinde konserler veren Selda Bağcan; yurtdışının yanı sıra, Türkiye’nin birçok yerindeki konserlerinde sevenleriyle buluştu. Konserlerine devam eden sanatçı “40 Yılın 40 Şarkısı” albümünün ikincisi için çalışmalarını da sürdürüyor.