Sıla'nın konserleri iptal edildi!

Sıla'nın Yenikapı mitingi ile ilgili beyanları yüzünden, İBB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi konserlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun İstanbul ve Bursa'daki konserleri iptal edildi... Geçtiğimiz pazar günü Yenikapı'da AK Parti, CHP ve MHP tarafından düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne birçok sanatçı katılmıştı.

Sıla, bir soru üzerine mitinge sanatçı olarak katılmayacağını açıklamış, “Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demişti.

Kendisine özellikle sosyal medya üzerinden tepki ve hakaretler gelmeye başlayınca, hesaplarını yoruma kapatmış ve "Sözlerimin arkasındayım. Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim işte" şeklinde beyanda bulunmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ise bugün konuya ilişkin bir açıklama yayınlandı. Açıklamaya göre, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 21 ve 22 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşmesi planlanan konserlerinin 'Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı halkın verdiği mücadeleyi "şov" olarak nitelendirmesi nedeniyle' iptal edildiği duyuruldu. (Haber Merkezi)