Game of Thrones ne zaman bitiyor?

HBO kanalı milyonlarca hayranı bulunan dizinin ne zaman  biteceği konusunda açıklama yaptı. Açıklamada, "Yapımcıların planına uyacağız" deniliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tüm dünyada izlenme rekoru kıran Game of Thrones'un yayıncısı Amerikan HBO, popüler dizinin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin konferansında konuşan kanalın program sorumlusu Casey Bloys, dizinin sekizinci sezondan sonra biteceğini söyledi.

SON SEZON 2018'DE YAYINLANACAK

BBC Türkçe'nin haberine göre dizi 10 yerine yedi bölümden oluşacak yedinci sezonunun gelecek yazda yayımlanması bekleniyor. Sekizinci ve son sezon ise 2018'de yayımlanacak.

Game of Thrones, George R R Martin'in romanlarından uyarlandı.

"YAPIMCILAR NE VERİYORSA..."

California'daki konferansta konuşan Bloys, final sezonunun bölüm sayısının henüz belirlenmediğini söyledi, "Yapımcılar bize ne veriyorlarsa hepsini alacağız" dedi.

Bloys dizinin farklı uyarlamalarının çekilmesi ihtimalini dışlamadı, "Biz buna açığız. Yapımcılar da buna itiraz etmiyor ama bununla ilgili somut bir plan yok" diye konuştu.

23 DALDA EMMY ADAYI

Game of Thrones geçen yıl 12 Emmy Ödülü kazanmıştı. Dizi bu yıl içinse 23 dalda aday gösterildi. Ödüller Eylül'de açıklanacak.