Zeytinli'de dört günlük rock tatili

Geçtiğimiz yıl 100 bin müzikseveri ağırlayan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 25-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Festivalin adresi ise yine Dalyan Sahili...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Deniz, kum, güneş ve %100 rock müzik” sloganıyla yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl da rock ve alternatif müzik dünyasının öne çıkan sanatçı ve gruplarını bir araya getiriyor.

Katılımcılarına yüzde yüz müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vadeden Zeytinli Rock Festivali'nde 4 gün boyunca sahne alması kesinleşen isimler belli oldu. Festivale bu yıl yerli rock gruplarının yanı sıra Rockstar keşif sahnesinde Türkiye’den katılan yerli gruplar ile birlikte, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs'tan da amatör, profesyonel gruplar ve izleyiciler katılacak.

KİMLER KATILIYOR?

Festivale bu yıl Duman, Şebnem Ferah, Athena, Pentagram, Teoman, Mor ve Ötesi, Manga, Hayko Cepkin, Feridun Düzağaç, Model, Kurban, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Ceza, Zakkum, Baba Zula, Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, Metin Türkcan, The Ringo Jets, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Adamlar, Blacktooth, Marsis, Deniz Tekin, Piiz, Gece, Fethi Okutan, Serkan Ferat ve Seher Ahmetzade katılacak.