Comic Con, Star Trek'le açıldı

San Diego'da başlayan Uluslararası Comic Con - Komik Fuarı'nın açılışı sinemanın efsane serisi Star Trek'le yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Comic Con 50'inci yaşını binlerce ziyaretçisiyle  kutluyor. San Diego'da başlayan fuarın açılışını hem televizyona hem de beyaz perdeye damgasını vuran Star Trek yaptı.

Açılışta özel uzay temalı lazer showlar ve filmin özel gösterimi sırasında film müziklerini canlı çalan San Diego senfoni orkestrası izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Gecenin sunuculuğunu Conan O' Brien üstlenirken filmin oyuncuları, yönetmeni ve yapımcısı J.J Abrams da gecede hazır bulundu.

Fuarın satırbaşlarına gelirsek, gün boyu süren panellerde Hollywood'un gözde oyuncuları, yönetmenleri, yapımcıları ve yazarları hayranları ile bir araya gelirken, gösterime girecek bir çok filmin fragmanı ilk kez Comic Con'da yayınlandı.

HEM OYNAYIP HEM YÖNETECEK

Ben Affleck cuma günü katıldığı panelde yeni Batman'de hem oynayıp hem yöneteceğini açıkladı. Batman'i yönetmek çok klasik bir tiyatro oyununda kanının son damlasına kadar oynamak gibi diyen oyuncu,heyecanını hayranları ile paylaştı.

Spider Man : Homecoming, Doctor Strange , Wonder Women, King Kong ve Black Panther ve daha birçok filmin karakterleri ve fragmanları ilk kez Comic Con'da tanıtıldı.

MARION CRANE, RIHANNA'YA EMANET

Bir diğer sürpriz ise Rihanna'nın meşhur Bates Motel'in efsane karakteri Marion Crane'i oynayacağını açıklaması oldu.(DHA)