Scorpions 12 Temmuz'da İstanbul'da

Müzik dünyasının kalıcı işlerine imza atan grublarından Scorpions, yarım asrı geride bıraktı. Bunca yılın ardından dünya çapında bir dizi kutlama için de tura çıktı. İşte o turların bir durağı da İstanbul. Evet, Scorpions 12 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta 50. Yıl Festivali'nde sahneye çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son 1 yıl içinde iptal edilen ya da ertelenen onca etkinliğe rağmen, insanı şaşırtan şeyler de olmuyor değil! Scorpions ellinci yıl konseri bunlardan biri. Efsane grup, bunca yılın sonunda düzenlediği etkinliklerden birini İstanbul’a armağan ediyor. Belki de bu yazın rock adına en iddialı gecesini vadeden Scorpions konseri, 51 yıllık kariyerin birbirinden renkli kesitlerini yansıtmayı amaçlıyor.

Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, Send Me an Angel, No One Like You, Always Somewhere, The Zoo, In Trance... Her biri rock tarihine geçmiş, her biri nesiller boyunca kulaklardan kalplere işlenmiş, her biri dillere pelesenk olmuş efsanevi şarkılar...

Kısacası onca albümün yanı sıra müzik tarihine kazınmış unutulmaz rock marşları, nesiller boyunca eskimeyen melodiler ve hala konuşulan turneler...

Alman grubun 50. yılını kutladığı özel turnesinde grubun en iyi şarkılarını canlı canlı dinlemek kuşkusuz farklı bir deneyim olacak.

Unutmadan: Bu etkinlikte ayrıca Şebnem Ferah ve rock & metal dünyasından pek çok sevilen isim de sahne alacak. Deyim yerindeyse KüçükÇiftlik Park’ta 12 Temmuz 2016 gecesi bir rock bayramı yaşanacak!