Küçükçiftlik Park'tan yılbaşı kasabası: Wonder Village konserleri başlıyor

KüçükÇiftlik Park, yeni yılın gelişini "Wonder Village" ile kutlayacak. "Wonder Village"da atölyelerin yanı sıra birçok konser, aktivite ziyaretçilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KüçükÇiftlik Park’ta kurulan yılbaşı kasabası "Wonder Village", 21-30 Aralık tarihleri arasında yetişkinlere ve çocuklara yönelik atölyeleriyle ziyaretçilerle buluşacak. Etkinlik kapsamında birçok sanatçı da sahne alacak.

"Wonder Village" konserlerinin açılışını 21 Aralık akşamı, müzisyen Fatih Erkoç ile caz piyanisti Kerem Görsev’in canlı performanslarıyla Fatih Erkoç – Kerem Görsev Trio yapacak. “Wonder Village” 22 Aralık’ta Salla Gitsin, Gol, Zaman Aşımı gibi şarkılarıyla adını duyuran Baran Bayraktar’ı ve alternatif pop şarkıcısı Melis Güven’i ağırlayacak.

Şarkıcı Kalben ve Güneş Özgeç, 23 Aralık’ta dinleyicilerle buluşacak. Kendi bestelerine imza atan ve farklı şarkıları kendi tarzıyla yeniden yorumlayan Jabbar da şarkılarıyla 24 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. 25 Aralık’ta önce DJ Melis Köke sahne alacak, ardından Anadolu ezgileri ve 70’lerin arabesk ruhunu, fütüristik ve saykodelik sound’larında harmanlayan Lalalar performans sunacak.

KAPANIŞI BÜYÜK EV ABLUKADA YAPACAK

26 Aralık’ta yerli alternatif sahnenin isimlerinden Dilan Balkay ile ve şarkıcı ve söz yazarı Sena Şahin’in konuk olacağı “Wonder Village”da 27 Aralık’ta ise Jon ve Max Verleysen kardeşlerden oluşan Fransız elektro-pop ikilisi Elephanz, ilk Türkiye konserlerini verecek. 28 Aralık’ta, elektronik altyapıların yanında R&B, bedroom pop ve arabesk türlerini harmanlayarak müziğinde bir araya getiren prodüktör, şarkıcı, söz yazarı Mert Demir; 29 Aralık’ta swing, caz ve trip-hop’ı elektronik yaklaşımla birleştiren Avusturyalı sıradışı müzisyen Waldeck ile grubu “Wonder Village” ziyaretçilerinin karşısında olacak. “Wonder Village”ın kapanışını ise 30 Aralık’ta Büyük Ev Ablukada yapacak.

 “Wonder Village” biletleri Biletix’ten, Biletino’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)