KüçükÇiftlik Bahçe'de sezon, müzikli tiyatro oyunlarıyla kapanacak

KüçükÇiftlik Park, 6-17 Ekim tarihleri arasında mini bir seçkiyle açık hava sezonunu kapatacak. Müzikli oyun seçkisi, "Kaldırım Serçesi" ile başlayacak.

Kaldırım Serçesi, son kez KüçükÇiftlik Bahçe'de sahnelenecek.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KüçükÇiftlik Bahçe müzikli tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. 6-17 Ekim tarihleri arasında beş oyundan oluşan mini bir seçkiyle açık hava sezonunu kapatmaya hazırlanıyor.

'KALDIRIM SERÇESİ' SON KEZ SAHNELENECEK

KüçükÇiftlik Bahçe’de müzikli oyun seçkisi 6 Ekim Salı akşamı Altıdan Sonra Tiyatro - Kumbaracı50’nin “Kaldırım Serçesi” adlı oyunuyla başlayacak. 6 Ekim'de son kez sahnelenecek olan “Kaldırım Serçesi” oyunu, izleyicisine KüçükÇiftlik Park’ta veda edecek. Edith Piaf’ın hayatını sahneye taşıyan “Kaldırım Serçesi”nde Tülay Günal, Levend Yılmaz, Aytek Şayan, Burcu Halaçoğlu, Can Deniz Erzaim, Ozan Erdönmez ve Yeşim Sarı rol alıyor. 

'FIRAT TANIŞ ile GELİN TANIŞ OLALIM' 9 EKİM’DE KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DE

"Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım" oyunu 9 Ekim Cuma akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de olacak. 

GENCO ERKAL SAHNEDE

Müzikli tiyatro oyunlarından oluşan özel programı 14 Ekim Çarşamba akşamı Genco Erkal’ın “Merhaba” oyunuyla devam edecek. Sanatçı Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği oyun, Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Can Yücel, Nâzım Hikmet ve William Shakespeare’in yapıtlarından oluşuyor.

16 Ekim Cuma akşamı da Arda Aydın Organizasyon’un sunduğu sahne gösterisi “Biraderler Cabaret” sahnelenecek.

KüçükÇiftlik Bahçe’de, açık hava sezonu 17 Ekim Cumartesi akşamı Cenk Bıyık, Atılgan Gümüş ve Orçun Kaptan’ın müzikli düellosu olan “Two Turkish Tenors” ile kapanacak.

Kapı açılış saatinin 19.00 olduğu program kapsamında oyunların başlama saati ise 20.30. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilir. 

KüçükÇiftlik Bahçe’de Program şöyle:

6 Ekim Salı Kaldırım Serçesi – Altıdan Sonra Tiyatro / Kumbaracı50

9 Ekim Cuma Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım – Donkişot Tiyatro ve Organizasyon

14 Ekim Çarşamba Merhaba – Dostlar Tiyatrosu

16 Ekim Cuma Biraderler Cabaret – Arda Aydın Organizasyon

17 Ekim Cumartesi Two Turkish Tenors – Krema Production