Küçükçekmece'de 3. Gençlik Festivali 19 Ocak'ta başlıyor

Okulların yarı yıl tatili yaklaşırken İstanbul'da Küçükçekmece Belediyesi'nin 3. kez düzenleyeceği Gençlik Festivali de 19 Ocak'ta çok sayıda sanatçının katılımıyla başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Gençlik Festivali, binlerce genci ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazırlanıyor. Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi gibi isimlerin katılacağı festivale festivale, 19-20-21 Ocak tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ev sahipliği yapacak.

Gençleri festivale davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiğimiz 3. Gençlik Festivalimiz başlıyor. Sömestir; zorlu bir eğitim -öğretim döneminin ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon zamanıdır. Küçükçekmece’de sömestirin keyfe dönüşmesi için gençlerin tercihleri doğrultusunda eğlenebilecekleri, keyif alabilecekleri bir festival hazırladık. Tüm katılımcılara sevdikleriyle eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmalarını diliyorum” diye konuştu.

Ücretsiz olacak etkinlik için konser alanına ring seferleri düzenlenecek, ayrıntılı bilgiler Küçükçekmece Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.  

KONSER PORGRAMI:

Yer: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

Kapı Açılış:17.30

19 Ocak 2024 Cuma

Güney Marlen

Ersin Show

Tepki

Hey Douglass

Zeynep Bastık

20 Ocak 2024 Cumartesi

Ne Münasebet

Ersin Show

Melis Fis

Ozbi

Buray

21 0cak 2024 Pazar

İlyas Yalçıntaş

Ersin Show

Gökhan Keser

Eypio

Emre Aydın

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)