KRT TV ve ANKA Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Atabaş ve ailesi trafik kazası geçirdi

KRT TV ve ANKA Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş ve ailesi trafik kazası geçirdi. Atabaş ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kızları ise ameliyata alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KRT TV ve ANKA Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, eşi Pelin Atabaş ve kızları Dicle Atabaş, Ankara'da trafik kazası geçirdi.

Kaza, Beytepe Mahallesi’nde trafik ışıklarında bekleyen Atabaş ailesinin aracına, bir kamyonun çarpası ile meydana geldi. Kamyonun, 6-7 araca da aynı şekilde çarptığı görüldü. Kazada, farklı araçlardaki 11 kişi de yaralandı.

Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Dicle Atabaş'ın ameliyata alındığı öğrenildi. Ali Fırat ve Pelin Atabaş’ın doktorları sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

KILIÇDAROĞLU, ATABAŞ AİLESİNİN DOKTORU İLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, trafik kazası geçiren KRT ve ANKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş ile eşi Pelin Atabaş ve kızları Dicle Atabaş’ın doktorunu telefonla aradı. Atabaş Ailesinin sağlık durumu hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. (Kaynak: KRT TV)