KRT TV programcısı ve Mimar Osman Güdü'ye sopalı saldırı

Mimarlar Odası İstanbul Anadolu 2. Bölge Temsilciliği Başkanı ve KRT TV programcısı Osman Güdü, ofisinden çıktığı sırada sopalı saldırıya uğradı. Güdü'nün kafasında yarıklar oluştu, 9 dikiş atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Mimarlar Odası İstanbul Anadolu 2. Bölge Temsilciliği Başkanı ve KRT TV programcısı Osman Güdü saldırıya uğradı. Akşam saatlerinde İstanbul Kartal'daki ofisinden çıkıp aracına bindiği sırada yanına yaklaşan saldırganın Güdü'nün kafasına sert bir cisimle defalarca vurduğu, bir taraftan da küfürler savurduğu belirtildi.

 

Çevredekilerin müdahalesiyle saldırganın kaçtığı, Güdü’nün de Okan Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığı kaydedildi. Saldırı sonucu Güdü’nün kafasının iki bölgesinde yarıklar oluştuğu ve 9 dikiş atıldığı aktarıldı.

Osman Güdü ‘aracının Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin önünde olduğunu ve her tarafta kameraların bulunduğunu’ belirterek Kartal Karakolu’na giderek şikayetçi olacağını söyledi.

Osman Güdü’nün geçtiğimiz günlerde KRT TV’de Kent ve Yaşam programında “Bayburt’ta tarikat ve cemaatlerin cirit attığını” söylemesi sonrası Türkiye Bayburtlular Federasyonu yönetici ve üyeleri KRT TV’nin İstanbul'daki merkezi önünde toplanıp Güdü hakkında açıklama ve protesto gerçekleştirmişti. (HABER MERKEZİ)