Kristen Stewart'lı Prenses Diana filmi 'Spencer'dan ilk fragman

Prenses Diana'nın hayatını anlatan 'Spencer'dan ilk fragman yayınlandı. Biyografik filmde başrolde Kristen Stewart yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Jackie", "Neruda" gibi biyografik yapımlarda imzası bulunan Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği "Spencer" filminden resmi bir fragman yayınlandı. Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı "Spencer", Prenses Diana'nın hayatını anlatıyor.

Beyazperde'nin haberine göre, "Spencer", 1981 yılında Prens Charles ile evlenen ve 1991 yılında boşanma kararı alan Diana Frances Spencer’ın hayat hikâyesini konu ediyor. Norfolk'taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar anlatılıyor.

Filmin senaryosunu Peaky Blinders ve Locke dizileriyle tanınan Steven Knight kaleme aldı. Jack Farthing'in Prens Charles'ı canlandırdığı Spencer'da ayrıca Timothy Spall, Sean Harris ve Sally Hawkins açıklanmayan rollerle izleyici karşısına çıkacak. 

"Spencer", ABD’de 5 Kasım’da vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki gösterim tarihi ise henüz belli değil.