Kripto para borsası WhiteBIT, Türkiye operasyonlarına resmen başladı

Kripto para borsası WhiteBIT, küresel kripto pazarında yüzde 6,73'lük payıyla yer alan Türkiye'deki operasyonlarına resmen başladığını duyurdu.

Fotoğraf: WhiteBIT
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kripto para borsası WhiteBIT, Türkiyeli yatırımcılar için özel olarak geliştirdiği platformunu açarak, WhiteBIT TR markasıyla Türkiye operasyonlarına resmen başladı. 

'HİZMETLERİMİZİ TÜRKİYE'DEKİ YATIRIMCILARA SUNMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ'

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan WhiteBIT Kurucusu ve CEO’su Volodymyr Nosov, “Blokzinciri teknolojisinin dünya çapında benimsenmesini hedefleyen WhiteBIT, 2018’den bu yana faaliyet gösteriyor. Avrupa’nın önde gelen kripto para borsalarından biri olarak, Türkiye bizim için önemli bir stratejik pazar olarak konumlanıyor. Piyasanın ne kadar dinamik ve teknoloji odaklı olduğunu görüyor, son teknoloji kripto para ticareti hizmetlerimizi Türkiye’deki yatırımcılara sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

ÖNDE GELEN KRİPTOLARIN TİCARETİ TRY İŞLEM ÇİFTİYLE TAMAMLANABİLİYOR

FC Barcelona ve Trabzonspor’un resmi kripto para partneri olan ve bir süredir küresel borsasıyla Türkiye’deki kullanıcılara hizmet veren şirket, Türkiyeli kripto yatırımcıları için özelleştirilmiş ürün ve hizmetlerini bir araya getirdiği platformunu da resmi lansmanla yayına aldı.

(EKONOMİ SERVİSİ)