Korona virüsüne yakalanan Ajda Pekkan'dan açıklama: Süreci hafif semptomlarla geçiriyorum

Korona virüsü testi pozitif çıkan Ajda Pekkan, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Pekkan, "Soğuk algınlığı belirtileri ile başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüne yakalanan Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Pekkan, "Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum" dedi. 

Ajda Pekkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dostlarım ve sevenlerime; 

Üç gün önce soğuk algınlığı belirtileri ile başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan, güzel dileklerini ve şifa dualarını gönderen yanıt veremediğim tüm sevenlerim, arkadaşlarım ve dostlarıma... 

Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün, dünden daha iyi olduğumu bildirmek istiyorum. 

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

Sevgi ve saygılarımla."

Cumhurbaşkanı Erdoğan da korona virüsüne yakalanan Ajda Pekkan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Ajda Pekkan'ın sağlık durumu hakkında bilgi alarak, kendisine şifa temennisinde bulundu.