Korhan Berzeg’in kafatası ile ayak kemikleri aranıyor

Kaybolduktan yaklaşık 10 ay sonra bulunan kemik parçaları ile öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in kafatası ile ayak kemiklerini bulma çalışmaları sürüyor.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kesin ölüm nedeni, adli tıptaki incelemenin ardından belli olacak.

DHA'nın haberine göre dün yapılan aramalarda kol kemiği olduğu düşünülen kemik parçası ile Berzeg'in gömleğinin parçası bulunurken, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel ile 5'inci günde de sürdürülen arazi taramasında, kafatası ile ayak kemikleri aranıyor. Dar alanda çalışmalarını yoğunlaştıran, tırmıkla ve elle de arama yapan ekipler, alan tarama faaliyetlerini 2 koldan yürütüyor. Korhan Berzeg'in, köpeği 'Tina' ile birlikte çıktığı yürüyüş yolu da yeniden incelemeye alındı. 

 

Arama çalışmalarının yanı sıra soruşturma da çok yönlü olarak sürdürülüyor. Her ihtimal değerlendirilirken, Berzeg'in, köpeğiyle yürüyüş yaptığı yolun üst kısmındaki dere kenarında bulunan kıyafetleri ile kişisel eşyalarından bazılarının parçalanıp yırtılmış olması, hayvan saldırısı ihtimalini güçlendiriyor. Aynı bölgede kemik parçalarının bulunması, kafatasının ve iskelet bütünlüğünün bulunmaması, cesedin hayvanlar tarafından parçalanıp dere kenarına getirilmiş olma ihtimalini gündeme getirirken, yetkililer, Korhan Berzeg'in kafatası ve ayak kemiklerinin arandığını ve arazideki ekiplerin faaliyetlerini bu yönde sürdürdüğünü kaydetti. Alan taramasında bulunan kemik parçaları da DNA tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

(HABER MERKEZİ)