'Kopuk'un yeni bölümünden fragman

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'nın başrollerini paylaştığı 'Kopuk' dizisinin 4'üncü bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - NOW ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kopuk' dizisinin 4'üncü bölümünden yeni tanıtım videosu yayınlandı. Dizi, yeni bölümüyle 17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de NOW'da yayınlanacak. 

Yapımcılığını Med Yapım’ın, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana birlikte kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle:

Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençleri okutup ailelerine yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin babası ile mücadele ederken, avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir. Kopuk… çekirdek ailesinden daha fazlasına sahip çıkanların hikayesi

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)