Konyaspor Serdar Gürler'in transferini sitemle duyurdu

Ahmet Çalık'ın ölümü ile sarsılan Konyaspor, Serdar Gürler'in Başakşehir'e transferini duyurdu. Açıklamada, "formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yola devam edilecektir" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konyaspor, Serdar Gürler'in Medipol Başakşehir kulübüne satışının onaylandığını açıkladı.

Defans oyuncusu Ahmet Çalık'ı trafik kazasında hayatını kaybettiği Konyaspor'da, transferle ilgili yapılan açıklamada, "Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir" denildi.

Başakşehir'in Trabzonspor'un transfer ettiği Edin Visca'nın yerini doldurmak için yaptığı belirtilen transferle ilgili Konyaspor açıklaması şöyle:

"Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır.

Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir." 

Lig ikincisi İttifak Holding Konyaspor ile bu sezon 20 resmi maça çıkan Serdar Gürler, 4 gol atıp 8 de asist yaptı. (HABER MERKEZİ)